Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Kayıt Belgesi Alma

Yapımı

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Kayıt Belgesi Alma. Tehlikeli ve tehlikesiz atıkların. çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı imar barışı kayıt başvurusu ve sorgulaması.

Yapi Kayit Belgesi Nedir Eko Gundem
Yapi Kayit Belgesi Nedir Eko Gundem

çevre ve şehircilik bakanlığı döner sermaye işletme müdürlüğü ankara kurumsal şubesine türkiyenin herhangi bir halkbank şubesinden olabilir 118 ücret kodu ile. Afet risklerine hazırlık kapsamında ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınması ve imar barışının sağlanması amacıyla 31122017 tarihinden önce yapılmış yapılar için çevre ve şehircilik bakanlığı ve yetkilendireceği kurum ve kuruluşlara 31102018 tarihine kadar başvurulması bu maddedeki şartların yerine getirilmesi ve 3112. Yambiste kayıtlı yetki belge numarası olmayip müteahhitlik yeterlik sistemine kayıt olacaklar için dilekçe örnek 2 yapı müteaahidi yetki belgesi numarası kayıt ücretleri ve döner sermaye başvuru kodları.

12 yönetmelik ekleri tiklayiniz.

Yapı kayıt belgesi alan yapılara su elektrik ve doğalgaz bağlanabilecek. Cadde no52 çankaya ankara cadde no52 çankaya ankara 0 312 410 10 00. Madde 1 1 bu usul ve esasların amacı. Yapı kayıt belgesinin ykb yapının adresi bölümünde yer alan bilgilerin güncellemeleri yapı kayıt belgesi başvuru sahibinin veya vekilinin kurumumuza yapmış olduğu başvurusunun müdürlüğümüzce uygun görülmesi halinde adres güncellemesine yönelik kurumumuza iletilen dilekçe ve eklerindeki adresle uyumlu ve yapı kayıt belgesi alınmasıyla ilgili son başvuru.