Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri 2014

Yapımı

Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri 2014. Yapı yaklaşık birim maliyetleri. Yillar itibariyle yapi yaklaşik birim maliyet bedelleri tablosu.

2014 Yili Yapi Yaklasik Birim Maliyetleri Hakkinda Teblig Tmmob Insaat Muhendisleri Odasi
2014 Yili Yapi Yaklasik Birim Maliyetleri Hakkinda Teblig Tmmob Insaat Muhendisleri Odasi

Yapı sınıfı ve grubu belirlenerek başlatılmış ve devam eden işlerde söz konusu tebliğlerdeki yapı sınıfı ve grubu değiştirilmeksizin 2004 yılı tebliğinde karşılığı olan yapı sınıf ve grubuna ilişkin tutar esas alınmak suretiyle hesap. Bazı yapıların dahil olduğu sınıf veya grup yıllara göre değişiklik gösterebildiğinden aşağıda yer alan yapı sınıf ve grubuna ait bilgiler bayındırlık ve iskan bakanlığınca. Yapı yaklaşık birim maliyetleri bayındırlık ve iskan bakanlığı tarafından ilan edilen birim fiyatları olarak karşımıza çıkıyor.

Bazı yapıların dahil olduğu sınıf veya grup yıllara göre değişiklik gösterebildiğinden aşağıda yer alan yapı sınıf ve grubuna ait bilgiler bayındırlık ve iskan bakanlığınca.

1a grubu yapilar birim maliyeti. 1671985 tarihli ve 859707 sayılı bakanlar kurulu kararı ile yürürlüğe giren mimarlık ve mühendislik hizmetleri şartnamesinin 32 maddesi gereğince mimarlık ve mühendislik hizmet bedellerinin hesabında kullanılacak 2014 yılı yapı yaklaşık birim. Yapı denetim firmalarınında kullandığı mimarlık ve mühendislik hizmet bedeli hesabında kullandığı 2015 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri 19032015 tarih ve 29300 sayılı resmi gazetede yayınlanmıştır. Amp yazılım tarafından paylaşım için pdfe dönüştürülmüştür.