Yapı Kredi Kampanyalar 2016

Yapımı

Yapı Kredi Kampanyalar 2016. Bireysel emeklilik sistemine 18 yaşından küçük çocuğunuzu dâhil edin 75 tl worldpuan kazanın. Yapı kredi cüzdan kampanyasından kazanılan ek 25 tl worldpuan 29 haziran 2016 tarihinde yüklenecek olup 11 temmuz 2016 tarihinde geri alınacaktır.

Yapi Kredi Cuzdan World Kart Kampanyasi 5 100 E 50 Tl Hediye Hediyeler Cuzdan Kartlar
Yapi Kredi Cuzdan World Kart Kampanyasi 5 100 E 50 Tl Hediye Hediyeler Cuzdan Kartlar

Kampanya yalnızca fiziki poslarda geçerlidir. Qr kodu okutarak cihazınıza uygun mobil bankacılık uygulamamızı cihazınıza indirebilirsiniz. Kampanyaya sadece yapı kredi bireysel worldcardlar ve world businesscardlar dahildir.

Bir emekli sadece bir kişi tarafından referans gösterilebilir.

Maaşını yapı krediye taşıyan emekliler yapı kredi mobil yapı kredi bireysel internet şubesi yapı kredi şubeleri ve müşteri iletişim merkezinden promosyon talep edebilirler. Söz konusu işlem fiyatlarını oluşturmak için kulandığı foreks bilgi iletişim hizmetleri aş. Kampanyaya dahil işlemler için yapı kredi sisteminde tanımlı olan sektör. Toplam masraflara tahsis ekspertiz ve ipotek tesis ücreti dahil edilmiş olup işyerinin özelliğine göre farklılık gösterecek olan sigorta masrafları bu formda yer alan aylık ve yıllık maliyet oranlarına dahil edilmemiştir.