Yapı Kredi Çekiliş 2019

Yapımı

Yapı Kredi Çekiliş 2019. Shell ve iş bankasından çiftçilerimize vade. Kimlik numarası veya kullanıcı kodu ile giriş yapan bireysel veya kurumsal müşterilere 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Cekilisler Panosundaki Pin
Cekilisler Panosundaki Pin

Yılına özel sıfır araba ve iphone 12 pro hediye edeceğini duyurdu. 10 nisan 2019 tarihine kadar world kart mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra fırsatlar bölümünde yer alan hemen katıl tıkla çekilişe katıl 4 gece 5 günlük çift kişilik dominik seyahati kazanan iki talihliden biri ol. Yapı krediden yapılan açıklamada yılın 9 aylık döneminde 69 milyar tl net kar elde edildiği açıklandı.

Toplam masraflara tahsis ekspertiz ve ipotek tesis ücreti dahil edilmiş olup konutun özelliğine göre farklılık gösterecek olan sigorta masrafları bu formda yer alan aylık ve yıllık maliyet oranlarına dahil edilmemiştir.

Shell ve denizbanktan çiftçilerimize vade kampanyası. Son katılım tarihine kadar yapı kredi mobil bireysel kanala giriş yap ve 1 çekiliş hakkı senin olsun. Yılına özel sıfır araba ve iphone 12 pro hediye edeceğini duyurdu. Yapı kredi şubeleri hangi saatlerde hizmet veriyor.