Istanbul Yapı Fuarı 2018

Yapımı

Istanbul Yapı Fuarı 2018. Yapı kredi yayınları 10 18 kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 37. Tüyap fuar ve kongre merkezinde 8 12 mayıs tarihinde ziyaretçilere kapılarını açtı.

1 Seda Ozen Seda Ozen Twitter Exhibition Design City Exhibition
1 Seda Ozen Seda Ozen Twitter Exhibition Design City Exhibition

2017 yılında 80000in üzerinde ziyaretçisi 17 ülkeden 850 katılımcısına 82 müşteri memnuniyeti sağlayan yapı fuarı turkeybuild istanbul 2018 yılında da inşaat ve yapı sektörlerinin nabzını tutmaya devam ediyor. Füruzan ipek çalışlar yalvaç ural muzaffer özgüleş mine söğüt doğan gündüz görkem kantar arsoy feridun oral sara şahinkanat elif yemenici yapı kredi yayınları standında okurlarıyla buluşup. 17 ülkeden bine yakın katılımcının yer aldığı fuar yaklaşık 86 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Ite türkiye bünyesinde bulunan yem fuarcılık tarafından 41si düzenlenen istanbul yapı fuarı.

Hebo yapı aş ortadoğu bölgesinin en prestijli fuarlarından biri olan saudi big 5 fuarına katıldı. Armada groupe 25 şubat 6 mart tarihleri arasında belçikanın bürüksel şehrinde düzenlenen batibouw fuarına katıldı. Hebo yapı aş ortadoğu bölgesinin en prestijli fuarlarından biri olan saudi big 5 fuarına katıldı. Its a hub for turkish and international companies to reach a high powered audience of buyers decision makers and.