4708 Sayılı Yapı Denetim Kanunu Uygulama Yönetmeliği

Yapımı

4708 Sayılı Yapı Denetim Kanunu Uygulama Yönetmeliği. Kanun numarası4708 kabul tarihi 2962001 yayımlandığı resmî gazete. Planlı alanlar tip imar yönetmeliği.

4708 Sayili Yapi Denetimi Kanunu Uygulamalari Ppt Indir
4708 Sayili Yapi Denetimi Kanunu Uygulamalari Ppt Indir

5366 yenileme alanlari hk kanun 09072018. 4708 yapi denetimi yönetmeliği 30052019. 4708 sayılı yapı denetimi hakkında kanun yönetmelik.

4708 sayılı yapı denetimi hakkında kanun kapsamında denetimi yürütülen yapılara ait taze betondan numune alınması deneylerinin yapılması raporlanması süreçlerinin izlenmesi ve denetlenmesine dair tebliğde değişiklik yapılmasına dair tebliğ.

Yapı denetim kuruluúu bakanlıktan aldığı izin belgesi ile münhasıran yapı denetimi görevini yapan ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluan tüzel kiiyi j yapı müteahhidi yapım iini yapı sahibine karı taahhüt eden veya ticarî amaçla ya da kendisi için ahsî finans kaynaklarını. 4708 sayılı kanunun 8 nci maddesinin birinci fıkrası hükmü uyarınca kanunda öngörülen esaslara göre denetim görevini yerine getirmediği tespit edilen yapı denetim kuruluşunun mimar ve mühendislerinin 4708 sayılı kanun çerçevesinde bakanlığımızca her ne ad altında olursa olsun yapı denetim faaliyeti yapması engellenmiş olup meslekten men etmek gibi bir işlem. Ilimizde faaliyetlerini sürdüren yapı denetim kuruluş temsilcileri ve lisanslı özel beton laboratuarlarının yetkilileri ile 4708 sayılı yapı denetim kanunu ve uygulama yönetmeliği hakkında batman çevre ve şehircilik il müdürlüğümüz. Can ve mal güvenliğini teminen imar plânına fen sanat ve sağlık kurallarına standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamak ve yapı denetimine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.