1953 Yapımı Roma Tatili Filminde Audrey Hepburn

Yapımı

1953 Yapımı Roma Tatili Filminde Audrey Hepburn. Vespa şirketinin kökeni floransa da olsa da 1953 yapımı bu hollywood filmi scooterların italyan başkentiyle olan bağlantılarını ölümsüzleştirmişti. Başrollerinde gregory peck ve audrey hepburnin oynadığı 1953 abd yapımı.

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn

Hepburn won an academy award for best actress for her performance. Roma roma tatili roman holiday 1953 usta yönetmen william wylerın 1953 yapımı filminde audrey hepburnü avrupa seyahatine çıkan güzeller güzeli genç prenses ann gregory packi ise paparazzilik yapan joe rolünde izliyoruz. Audrey hepburne en iyi kadın kadın oyuncu ödülünü kazandıran roma tatili bir modern zaman prensesinin kraliyet dayatmalarına karşı gelerek tek başına romayı keşfe çıkmasının hikayesini anlatıyor.

özellikle audrey hepburn ve gregory peckin başrol oynadığı roma tatili roman holiday filmi kuşkusuz scooterın uluslararası ünü ve çekiciliğini arttıran nedenlerden birisiydi.

Audrey hepburn roman holiday. Sep 30 2017 audrey hepburn en vacaciones en roma roman. Audrey hepburn roman holiday. Vespa şirketinin kökeni floransa da olsa da 1953 yapımı bu hollywood filmi scooterların italyan başkentiyle olan bağlantılarını ölümsüzleştirmişti.