Üzüm Çardağı Yapımı

Yapımı

Üzüm Çardağı Yapımı. Iyi seyirler köyişleri üzümçardaği kendinyapfacebook httpsm. çevre bahçe iki tarafı meşe ormanıyla sınır tapu 600m2 üzerine 1100m2 kullanım alanlı yol ve dere yanı köyün en son parseli.

Asma Cardagi Nasil Yapilir
Asma Cardagi Nasil Yapilir

Merhabalar arkadaşlar bu videoda sizlere en basit yoldan nasıl çardak yapılır onu gösterdimbu tarz videoların daha fazla gelmesini istiyorsanız kanala abone. Söz konusu kemerlerin üzerine bir kubbe örtülerek yapılan barınak da çardak olarak ifade ediliyor. Terastabalkonda üzüm oluyor hem de çok güzel oluyorhasbel kader sahip olduğum evin sınırlı imkanlarını zorlayarak bahçesi 10 15 metre çok güzel bir hobi asma çardağı elde edebildim.

Akıllı sıralama indirime göre yorum sayısına göre yeni eklenenler en beğenilenler fiyata göre artan fiyata göre azalan çok satanlar çok görüntülenenler.

Asma üzüm çeşitüzüm razaki çardak asmaçardağı bahçemizden bahçemiz rowdy. Msm mobilya kamelya 9m2. Merhabalar arkadaşlar bu videoda sizlere en basit yoldan nasıl çardak yapılır onu gösterdimbu tarz videoların daha fazla gelmesini istiyorsanız kanala abone. Evinizin boya rengine uyacak boyalı bir çardak tercih ederseniz leke için.