Örgü Kazak Üstüne Işleme Yapımı

Yapımı

Örgü Kazak Üstüne Işleme Yapımı. Zeminsiz zincir işi şal yapımı. Ipi ile iğne ile işlemeörgü işleme modelleriörgü işlemelerörgü işlemeleriörgü işlemesi video izletörgü kazak üstüne işleme yapımıörgü modelleri işlemeleriörgü modelleri üzeri işlentiörgü örneklerinin yapımının vidio anlatımlıorgu ornekleryapilisiörgü şal yapımıörgü şallar ve.

Orgu Uzerine Araba Isleme Motifi Crochet Car Crochet Applique Crochet Toys
Orgu Uzerine Araba Isleme Motifi Crochet Car Crochet Applique Crochet Toys

çocuklarınızın severek giyeceği bu kazağı istediniz renkte yapabilirsiniz. Ince koton ip ve etamin iğnesi ile yapılan işlemeler giysilerde oldukça şık duruyor. Derya baykalla gülümse ye mine kılıçlı konuk oldu.

Dikiş nakış işleme seviyorsunuz diye duyduk.

Derya baykalla gülümse ye mine kılıçlı konuk oldu. Patik hırka battaniye kazak atkı gibi ö rg ü işlerinizin üzerine işleyebileceğiniz modeller sunuyoruz sizlere. çocuklar için kulaklı bere yapımı. Arkadaşlar video da diyor ki işlemeye başlamadan önce örgüyü ıslatın ve kurutun işlenecek örgünün ve işleme iplerin aynı kalınlıkta olması gerekiyorve en sonunda işiniz bitince örgünün üzerine 15 dakika ıslak bir bez serilecek ve kurumaya bırakılacak böylece.