Çok Güzel Şal Yapımı

Yapımı

Çok Güzel Şal Yapımı. Zincir ve trabzanlardan oluşan bir örnek. Kenarında yaprakları olan çok şık bir şal.

Sal Esarpevimm On Instagram Begeni Ve Yorumlariniz Icin Tesekkurler Sal Esarpevimm Esarp Sal Basortusu Modasi
Sal Esarpevimm On Instagram Begeni Ve Yorumlariniz Icin Tesekkurler Sal Esarpevimm Esarp Sal Basortusu Modasi

üçgen şal yapımı tığla olan. örgü şal modellerine bir s örgü şal modellerine bir s. Bu tığ ölçülerine uyan ipleri kullanabilirsiniz.

Tığ işiyle güzellikler yapılmaya devam ediliyor şal modelleri arasında yerini alacak çok güzel görünen gizli patika şal yapımını sizlerle paylaşıyorum 2018 yılında oldukça popüler olan bu model belli ki 2019 yılında da popüler olacak gibi görünüyor kış günlerinde kullanabileceğiniz çok güzel görünen bir model olmuş.

Tığ işi olarak çok güzel çok şık duran bir şal modeli sizlere hazırladım bu modelin yapılış detaylarını video anlatımını paylaştığım videoyu sonuna kadar isteyerek sizler de çok rahat çalışacağınız olmuyorum. Tığ işi olarak çok güzel çok şık duran bir şal modeli sizlere hazırladım bu modelin yapılış detaylarını video anlatımını paylaştığım videoyu sonuna kadar isteyerek sizler de çok rahat çalışacağınız olmuyorum. Model o kadar güzel ki isterseniz bir davete düğüne giderken üzerinizde bulunan abiye elbiseler için bile kullanabilirsiniz. çok güzel şal modeli çok güzel şal modeli iyi akşamlar sevgili takipçilerimiz yine sizlerle güzel bir günün akşamında beraberiz ı.