Çanakkale Şehitlik Anıtı Maketi Yapımı

Yapımı

Çanakkale Şehitlik Anıtı Maketi Yapımı. çanakkale şehitler anıtının hikâyesi. 56 yıl önce bugün çanakkale şehitler abidesi törenle açıldı.

Silindir Acilimi Sanat Ve Elisleri Kagit Sanati Egitim
Silindir Acilimi Sanat Ve Elisleri Kagit Sanati Egitim

Van valisi ve belediye başkan vekili mehmet emin bilmez bahçesaray ilçesindeki sündüs yaylasında pkk terör örgütü tarafından yapılan katliamda şehit düşenler için yapılan anıtta incelemelerde bulunarak bir yaşındaki insana kurşun sıkmak vahşetten başka bir şey değil dedi. çanakkale şehitler abidesi için düzenlenen kampanyada öğrenciler. Rizede bir markette çalışan recep yazar cumhuriyetin 88inci yıl dönümü nedeniyle 45 kilo tereyağı kullanarak çanakkale şehitlik anıtı maketi ile seyit onbaşının heykelini yaptı.

çanakkale şehitlik abidesi çanakkale şehitlik abidesi çanakkale şehitlik abidesi maket köyevi maket köyevi maket köyevi akdenizde bir köyevi 110 maket çalışmam akdeniz köyevi maket yapımı çalışmam köyevi maket köyevi maket.

çanakkalede binlerce hüzünlü hikayelerin yaşandığı savaşta türk milleti büyük bir zafer kazandı. Daha önce de özel günlerde anıtkabir cami ve kabenin maketlerini tereyağı kullanarak yapan recep yazarın bu kez yaptığı çanakkale şehitlik anıtı maketi ile seyit onbaşı. Ayakların genişliği 75 metredir. Gidiş dönüş ulaşım feribot geçiş ücretleri profesyonel rehberlik hizmetleri öğle yemeği servis.