Çağla Şikel Slime Yapımı

Yapımı

Çağla Şikel Slime Yapımı. Erler film yapımı sarı meleklerde birlikte rol alacak olan çağla şikel ve alişan dizi için oldukça heyecanlı. Derecelerini aldıktan sonra fransa almanya amerika birleşik devletleri rusya çin isviçre ve mısır ve diğer ülkelere giderek defilelere katıldı.

Cagla Nasil Slime Yapiyorum Anne Cocuk Youtube
Cagla Nasil Slime Yapiyorum Anne Cocuk Youtube

Tutkalsız slime yapımı gerçek slime ile bardak kaplama 8449 izlenme 5 yıl önce bu videoda sizler için kırmızı simli tutkalsız slime yapımını anlattık. Bütün güzellik hilelerini kanalında paylaşıyor. Demiş kendisi ama tv piyasasında işlerin eski yüzlere fazla düşmemesi ve mankenlik içinde yaşlılık faktörü gibi nedenler ile youtube üzerinden parayı kaldıranlar arasına girmek için slime işine.

Erler film yapımı sarı meleklerde birlikte rol alacak olan çağla şikel ve alişan dizi için oldukça heyecanlı.

Siz de aynı onun gibi kahverengi farlarla gölgeler yapıp göz çevrenizi siyah bir eyeliner ile çerçeveleyebilirsiniz. Böyle çiçeklerin dibine yerleştirilen ıslak köpükten slime. Erler film yapımı sarı meleklerde birlikte rol alacak olan çağla şikel ve alişan dizi için oldukça heyecanlı. Izleyince yapmak için delirdim yapınca yayınlamak için işte çılgın slime videomuz.